جوانسازی لثه ها

آیا متوجه تحلیل رفتن لثه های خود به مرور زمان شده اید؟ در این صورت، جوانسازی لثه ها گزینه درمانی خوبی است و یکی از خدماتی است که دکتر وحید خوشکام، DDS در بخش تخصصی پریودانتیکس و کاشت ایمپلنت ارائه می دهند. اگر می خواهید یاد بگیرید این فرایند چه کمکی می تواند به سلامت دندانی شما بکند، برای گرفتن وقت برای مراجعه حضوری یا تلفنی تماس بگیرید یا به بخش نوبت دهی آنلاین سایت کلینیک مراجعه نمایید.

جوانسازی لثه چیست؟

جوانسازی لثه درمانی برای تحلیل لثه است که تحت عنوان پیوند لثه نیز شناخته می شود. این فرایند اغلب پیوند بین دندان ها و لثه های شما را احیاء می کند، که یکی از بخش های حیاتی سلامت خوب دندانی است.

گرچه ممکن است جراحی لثه تجربه ای ناخوشایند به نظر برسد، بافت لثه در کل بدن از جمله بافت هایی است که به سرعت بهبود پیدا می کند. شاید شگفت زده شوید از اینکه لثه های شما چقدر سریع به جراحی پیوند لثه واکنش نشان می دهند.

چه عللی موجب تحلیل لثه ها می شوند؟

عوامل مختلفی هستند که می توانند موجب تحلیل رفتن لثه های شما شوند. بیماری لثه عامل اصلی است، به همین دلیل مراجعات منظم برای انجام معاینات دندانپزشکی بخش مهمی از سلامت دهان و دندان ها می باشد. علل دیگر عبارتند از:

  • مصرف دخانیات
  • مسواک زدن با فشار خیلی زیاد
  • بهداشت بد دهانی
  • بالا رفتن سن

برخی افراد به سادگی با لثه های نازک متولد می شوند، که می تواند موجب تحلیل رفتن آنها حتی در سنین پایین شود.

جراحی پیوند لثه چگونه عمل می کند؟

جوانسازی یا پیوند لثه عبارت است از برداشتن بخش کوچکی از بافت لثه از یک قسمت از دهان شما و قرار دادن آن در محلی از دهان شما که لثه ها خیلی نازک هستند یا از روی سطح دندان ها تحلیل رفته اند.

تیم متخصصان پریودانتیکس و کاشت ایمپلنت ما از روش فیبرین غنی از لکوسیت و پلاکت  leukocyte-platelet rich fibrin (L-PRFⓇ) استفاده می کند، درمانی نوآورانه که توانایی بهبود طبیعی شما را افزایش می دهد. L-PRF از مقدار اندکی از خون خود شما ساخته می شود، بنابراین خطر واکنش منفی یا پس زدن وجود نخواهد داشت.

پس از یک خونگری ساده و مدت کوتاه در یک سانتریفیوژ پزشکی، در حالی که شما منتظر هستید، محلول داخل مطب تولید می شود. L-PRF در سراسر محل پیوند لثه پخش می شود، جایی که برای کاهش التهاب و تسریع بازسازی سلولی عمل می کند.

ظرف چند ساعت پس از جراحی، قادر خواهید بود مثل همیشه غذا و نوشیدنی بخورید. به مدت چند روز انتظار مقداری حساسیت و تورم خفیف را داشته باشید، اما روند بهبود به سرعت پیش خواهد رفت، و حفاظت لازم برای دندان ها و بافت استخوانی شما ایجاد خواهد شد و خط لثه سالم شما احیاء خواهد شد.

تغییراتی که در بافت لثه ایجاد می شوند را نادیده نگیرید. اگر لثه ها درمان نشوند، به خودی خود بهتر نمی شوند و در نهایت می توانند منجر به از دست رفتن دندان ها و تحلیل استخوان شوند. در جلسه مشاوره ای که به بخش تخصصی پریودانتیکس و کاشت ایمپلنت مراجعه می کنید می توانید اطلاعات بیشتری در مورد جراحی پیوند لثه کسب کنید. برای گرفتن وقت همین حالا می توانید به بخش نوبت دهی آنلاین سایت مراجعه کنید یا تلفنی تماس بگیرید.

تشخیص علائم دندان از دست رفته و درمان آن

/
دندان‌ها از ترکیب بافت نرم و سخت به وجود آمده‌اند و طول عمر مشخصی ندارند و باتوجه به نحوه مراقبت شما، طول عمر آن‌ها تعیین می‌شود. دندان‌ها زمانی دچار مرگ می‌شوند یا به اصطلاح از دست می‌روند که اعصاب داخل پالپ دچار آسیب شده باشد. اگر آسیب به اعصاب دندان بیش از اندازه باشد، خون‌رسانی عصب دچار مشکل می‌گردد و بافت دندان دچار عفونت شدید می‌شود. از علائم شایع دندان‌های از دست رفته می‌توان به بوی بد دهان، مزه تلخ دهان، درد شدید، تورم لثه و... اشاره کرد. اگر هر کدام از این علائم را مشاهده کرده‌اید، باید سریعاً به متخصص دندانپزشک مراجعه نمایید.

آشنایی با انواع پیوند استخوان: اتوگرافت، آلوگرافت، زنوگرافت و الوپلاست

/
گاهی برای انجام درمان‌های دندانپزشکی نیاز به پیوند استخوان است که این امر یکی از رایج‌ترین کارهای موجود در زمینه جراحی فک و ایمپلنت محسوب می‌شود. در پیوند استخوان، بافت استخوانی را به استخوان دیگر پیوند می‌زنند تا مقدار استخوان موجود در قسمت مورد نظر افزایش یابد. معمولاً زمانی که استخوان تحلیل می‌رود، باید از پیوند استخوان استفاده شود تا استحکام قسمت مورد نظر افزایش پیدا کند. میزان تراکم استخوان در فک برای هر فردی، متفاوت است؛ به همین دلیل همه افراد نمی‌توانند به‌راحتی از درمان هایی مانند ایمپلنت استفاده نمایند. ایمپلنت دندان یکی از شایع‌ترین اقداماتی است که به پیوند استخوان نیاز دارد و بیمار باید برای داشتن دندانی بادوام از عمل پیوند بهره ببرد. پیوند استخوان در قسمت فک که طی 4 روش انجام می‌گیرد، به پیوند زدن استخوان به فک گفته می‌شود که از منابع مختلف برداشته شده است. 

پودر استخوان و تاثیر آن بر ایمپلنت دندان

/
دندان‌ها نقش بسیاری در زیبایی چهره و لبخند افراد دارند. بسیاری از افراد علاقه‌مند هستند تا دندان‌هایی سفید و مرتب داشته باشند؛ اما به‌دلیل برخی از عوامل ممکن است دچار پوسیدگی دندان شوند و حتی افراد دندان‌های خود را از دست بدهند. به همین دلایل اشخاص همواره سعی می‌کنند تا جایگزینی برای دندان‌های از دست رفته خود بیابند. از بهترین راهکارها برای این امر، ایمپلنت دندان است. برای انجام ایمپلنت دندان باید دندانپزشک معاینات مختلفی را انجام دهد و اطمینان یابد که فک شما تراکم استخوان کافی جهت کاشت ایمپلنت دندان را دارد. در این میان برخی از افراد ممکن که دارای تراکم پایین استخوان فک باشند که در این صورت برای ایمپلنت دندان نیازمند پودر استخوان خواهند بود.

مقالات آموزشی جوانسازی لثه ها

نمونه های درمانی جوانسازی لثه ها